Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, December 18, 2009

Ingen jul uden engle og nisser klædt i Foam clay






Juleengel klædt i Foam clay

Sådan kan englene fra årets JULEGAVEPAKKE fx. komme til at se ud .


Thursday, December 17, 2009

Kong vinter


Så smukt så det ud igår da jeg gik fra mit hjem ned mod havnen. Kigger du godt efter kan du svagt se det tilsneede fyrtårn for enden af vejen - midt i horisonten - tårnet der ellers står meget tydeligt som byens vartegn, i 'normalt' vejr


Himmel og hav står ud i et og toner sammen 'gråt i gråt' op mod den smukke hvide sne.


På pladsen fik ordet vintercamping en helt ny drejning ;-)


Når det er koldt og hvidt udenfor er der lunt og varmt på værkstedet - her er det første og største bord mine søde kollegaer har lavet - lige nu er der 2 mere på vej i halv størrelse ( dette er 3 meter langt ) sikke en masse plads - alene i dette rum kommer vi til at have 24 skønne arbejdspladser til rådighed. Det store bord her på billedet kan reguleres i højden, så nu har vi også et dejligt bord til de aktiviteter det er bedst at stå op til.

Wednesday, December 16, 2009

Vinter ved værkstedet

Sådan ser værkstedet ud i vinterklæder
Nyd lige dette billede taget fra terassen ud mod legepladsen, ned mod vandet man plejer at kunne se i horisonten - men himlen var dybgrå på grund af at sneen faldt tæt. Jeg synes næsten det ligner en studieopsætning til en film - Et juleeventyr måske... smukt ser det i hvert fald ud - synes du ikke ?

Efter en skøn travetur i sneen, gik et par af ungerne igang med denne dejlige fyr - og ja ... de blev serviceret med hat og halstørklæde -  så de kunne klæde ham behørigt på. Han står nu høj og flot - ca 180 cm -  foran vores hus Billedet er taget i mørket - men man kan vidst godt se hvorledes Hr. snemand hygger sig i den dejlig kulde med sneen dalende omkring sig - gad vide hvad han siger til snestormen der skulle dukke op imorgen ?